Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ radio 104,6 fm και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη για την αντικατάσταση του Ανδρέα Λοβέρδου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, η Βουλευτής του Νόμου Δράμας κ. Χαρά Κεφαλίδου ανέφερε τα εξής:
«Αιφνιδιάστηκα όπως όλοι. Μπαίνουμε πάλι σε ένα φαύλο κύκλο εσωστρέφειας που άνοιξε με το θέμα της διαδοχής, με ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων και συνεχίζεται. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τα εμπειρότερα στελέχη μας τα τελευταία 5 ½ χρόνια σηκώνει το βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και το κάνει με συνέπεια, προσφορά στο κοινοβουλευτικό μας σύστημα και αποτελεσματικότητα σε σχέση με τις αρχές και τις προτάσεις του χώρου μας. Δύσκολα μπορώ να φανταστώ πώς θα καλυφθεί το κενό. Η Πρόεδρος, μόνη αρμόδια για να πάρει αυτή την απόφαση φαντάζομαι ότι λειτούργησε με κάποιο σκεπτικό. Φυσικά όπως έχει δείξει η ζωή “ουδείς αναντικατάστατος”. Η ευστοχία της συγκεκριμένης κίνησης μένει να φανεί.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι ο χρόνος, οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αντικατάσταση βοηθούν το Κίνημα Αλλαγής. Χρειάζεται σύνεση, ενότητα, σύνθεση και όχι αποκλεισμοί».