Πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης

 

Στο τετραήμερο Διεθνές τουρνουά CLIMAX συμμετέχει η ομάδα Παίδων του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη. Η Δραμινή ομάδα προκειμένου να αναδείξει τα νέα ταλέντα του συλλόγου που θα πλαισιώσουν την Ανδρική ομάδα αναζητεί συνεχώς ποιοτικά παιχνίδια ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε ο COVID.

Η ομάδα του Χρήστου Χαϊτίδη με την σημαντική νίκη που πέτυχε με 24-23 επί του Άρη Νίκαιας που φημίζεται για την δουλειά που κάνει στις αναπτυξιακές ηλικίες, πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι αθλητές και το προπονητικό team βιώνουν πολύτιμες εμπειρίες στο τουρνουά οι οποίες θα είναι πολύτιμες στην συνέχεια.

Να σημειώσουμε ότι το τουρνουά διεξάγεται χωρίς θεατές και τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τον COVID.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές που τις δύσκολες αυτές μέρες παλεύουν σε υψηλό επίπεδο για να υλοποιήσουν τα προσωπικά όνειρά τους αλλά και τα όνειρα του συλλόγου.

Την αποστολή συνοδεύουν τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Παγωνίδης και Νίκος Μεσσίνης, ενώ την πρώτη μέρα των αγώνων βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ξανθόπουλος και ο Τεχνικός Διευθυντής Θόδωρος Τογανίδης.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους ώστε να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Θα σταθούμε όλοι μαζί δίπλα σε αυτά τα παιδιά και τους προπονητές γιατί είναι το αύριο μας και είναι σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού μας.

Συγχαίρουμε τους Διοργανωτές που με πολύ κόπο κατάφεραν να υλοποιήσουν την διοργάνωση αυτή σε υψηλό επίπεδο τις δύσκολες αυτές μέρες.

 

Το Γραφείο Τύπου