Ο δύο φορές 1ος σκόρερ της Handball Premier (2017-2019) Ευγένιος Τουνγκελίδης θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της πόλης του και αυτής στην οποία ανδρώθηκε Χαντμπολικά.

Παρόλο που στο μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας περιόδου ο Διεθνής περιφερειακός λόγω τραυματισμού (χειρουργήθηκε στον ώμο) δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές δράσεις της ομάδας, στα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε ότι όλα πήγαν καλά και έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Ο αθλητής διψασμένος για νέες διακρίσεις, ατομικές, αλλά και της ομάδας, τα βρήκε σε όλα με τον BIanco Monte Δραμα 1986 και συνεχίζει δηλώνοντας παρών στην προσπάθεια για το επόμενο βήμα.

Ο Διεθνής περιφερειακός δήλωσε για την παραμονή του στους Δραμινούς: Είναι μεγάλη μου χαρά που θα είμαι παρών για άλλη μια σεζόν δίπλα στην οικογένειά μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεισφέρω τίποτα λόγω του τραυματισμού μου την ιστορική για τον σύλλογο σεζόν που μας πέρασε. Η ομάδα μου με στήριξε όλη αυτή την δύσκολη περίοδο, ήταν όπως πάντα πιστή στις υποσχέσεις της και τώρα που αποκαταστάθηκα πλήρως τους ευχαριστώ όλους θερμά. Έχω μάθει να κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο και για αυτό είμαι γεμάτος αισιοδοξία για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία.

 

Το Γραφείο Τύπου