Για μια ακόμη χρονιά ο Αδάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε χαντμπολικά, στον Bianco Monte Δράμα 1986. Μετά την επιστροφή του από την Γερμανία και τη δεύτερη πετυχημένη χρονιά του στους Δραμινούς, οι άνθρωποι της ομάδας και ο παίκτης συμφώνησαν σε όλα και ο Διεθνής πίβοτ είναι έτοιμος να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά με νέα όνειρα και στόχους.

Όλοι στην Δράμα είναι χαρούμενοι για την παραμονή του μιας και είναι παίκτης κλειδί για τους Δραμινούς και ηγετική φυσιογνωμία με τετραετή εμπειρία στην Budesliga αλλά και στην Εθνική Ανδρών.

Ο Διεθνής πίβοτ δήλωσε για την παραμονή του στους Δραμινούς: Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι για μια ομάδα που αγαπώ πραγματικά. Θα παίζω στη Δράμα μέχρι να ξαναπαίξουμε Ευρώπη, εκεί που αξίζει να βρίσκεται αυτή η ομάδα. Η φετινή σεζόν άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, όχι επειδή δεν μας πήγε μέχρι εκεί που έβλεπε το μάτι, αλλά επειδή πρώτον αδικήσαμε τους εαυτούς μας και δεύτερον αδικηθήκαμε γενικώς σε πολλές περιπτώσεις. Η ομάδα τηρεί όσα υπόσχεται ανεξαρτήτως καταστάσεων και το κάνει διαχρονικά. Τους συμπαίκτες μου, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο, τους έχω μεγάλη εκτίμηση και τυφλή εμπιστοσύνη, υπάρχει καλή ενέργεια, φιλόδοξοι άνθρωποι, καλό κλίμα και πολύ δίψα για κάτι καλύτερο. Αυτό μου αρέσει να παλεύω με τους δικούς μου μαζί για το καλύτερο. Εγώ… Μένω Δράμα.

 

Το Γραφείο Τύπου