Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση παιδιών των Ακαδημιών του Bianco Monte Δράμα 1986 και παιδιών των Δομών Μεταναστών Δράμας – Καβάλας

 

Μια πολύ όμορφη αθλητική δράση έγινε την Κυριακή 10 Απριλίου, το πρωί, στο ΑΠΚ ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ στο πλαίσιο του προγράμματος «Together in Sport» που υλοποιείται από τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB), την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε), με τον συντονισμό της ελληνικής οργάνωσης της Κοινωνίας των Πολιτών «ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας.

Τα παιδιά σε μεικτές ομάδες έπαιξαν παιχνίδια σε έξι σταθμούς με τον συντονισμό των 6 προπονητών του Δραμινού συλλόγου, των στελεχών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Μετάδρασης. Επίσης παρακολούθησαν βίντεο ενώ στο τέλος απονεμήθηκε σε όλα μετάλλιο και σακίδιο με διάφορα αθλητικά είδη. Στις απονομές παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δράμας κα Αναστασία Τόλιου, μέλη του συλλόγου και γονείς παιδιών.

Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου όπου η ίδια δράση θα πραγματοποιηθεί για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά τα στελέχη της Μετάδρασης και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν προκειμένου να υλοποιήσουν την τόσο σημαντική αυτή δράση.

 

Το Γραφείο Τύπου