Δωρεάν είσοδος για όλους τους φιλάθλους και Φιλανθρωπική Δράση

Το Σάββατο στις 18:00 στο Κραχτίδης οι Δραμινοί αναζητούν μια ακόμη νίκη ώστε να παραμείνουν στην 2η θέση της βαθμολογίας και να μπουν στα play off με καλή βαθμολογία.

Οι Δραμινοί σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους φιλάθλους της ομάδας που την στηρίζουν, αποφάσισαν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για όλους τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ σε συνεργασία με τον σύλλογο Βετεράνων θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική δράση στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό μέρος μετά την δύσκολη νίκη στην Νάουσα, οι Δραμινοί περιμένουν την επιστροφή του Καφαντάρη, αμφίβολη η συμμετοχή του Nikolic, ενώ θέλουν να πραγματοποιήσουν παρά τις απουσίες μια μεγάλη εμφάνιση, την τελευταία στο Κραχτίδης για το 2021, ώστε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους της.

Ο Διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας Λευτέρης Παπάζογλου δήλωσε για το παιχνίδι:

Ο αγώνας απέναντι στο Αερωπό είναι πολύ σημαντικός για την συνέχεια καθώς και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ και οι βαθμοί θα μεταφερθούν στην δεύτερη φάση. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι εξήντα λεπτά για να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την νίκη.

Το Γραφείο Τύπου