• Έξι έφηβοι αθλητές από τα τμήματα ανάπτυξης της στο φετινό roster

 

Ο σύλλογος πιστός στις αρχές του στο φετινό ρόστερ περιλαμβάνει έξι αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του. Το επίπεδο υψηλό, αλλά η συμμετοχή νέων ταλαντούχων αθλητών είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την ομάδα και θα της δώσει πνοή για το μέλλον. Ηλίας Δεμερτζίδης, Γρηγόρης Γκαμότσος, Αντώνης Καβάζης, Αλέξης Τοζακίδης, Αναστάσης Καλαϊτζίδης και Τάσος Καρατζάς θα είναι στην διάθεση των Βαλαβάνη –Δεμερτζίδη, και μέχρι στιγμής δείχνουν ότι τα πάνε περίφημα. Με αυτούς τους αθλητές κλείνει και επίσημα πλέον το roster της ομάδας.

Καλή επιτυχία παιδιά, το γήπεδο έχει χώρο για να υλοποιήσετε τα αθλητικά σας όνειρα. Ακολουθήστε τα βήματα τόσων αθλητών του συλλόγου που διαπρέπουν στο handball αλλά και στην ζωή τους.

Ο Ηλίας Δεμερτζίδης δήλωσε για την συμμετοχή του την νέα περίοδο: Αναμφίβολα νιώθω μεγάλη χαρά που παραμένω στην ομάδα η οποία μου δίδαξε το άθλημα, και κατ’ επέκταση αρχές. Δυστυχώς την περσινή χρονιά δεν κατάφερα να βοηθήσω όσο θα ήθελα την ομάδα με την παρουσία μου, ωστόσο φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλλω σε μια ακόμα επιτυχία. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση, το τεχνικό team, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, Σάκη Βαλαβάνη και Σάββα Δεμερτζίδη, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθημερινά. Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες.

Ο Γρηγόρης Γκαμότσος δήλωσε για την επιστροφή του στην ομάδα: Ύστερα από ένα διάλειμμα τριών χρόνων από την Δράμα 1986 λόγω σπουδών ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα και μεγάλωσα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω φέτος να συμβάλω στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρόνια και για εμένα αλλά και για την ομάδα καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Τέλος θα δώσω το 100 % ώστε η ομάδα να πετύχει του στόχους της τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα.

Ο Αντώνης Καβάζης δήλωσε για την συμμετοχή του την νέα περίοδο: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο φετινό ρόστερ και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ την προσπάθεια της ομάδας μας σε μια ιδιαίτερη χρόνια για τον σύλλογο και το Δραμινό χάντμπολ. Ευχαριστώ προπονητές και συμπαίκτες για την εμπιστοσύνη τους, και καλή αγωνιστή σεζόν.

Ο Αλέξιος Τοζακίδης δήλωσε για την συμμετοχή του την νέα περίοδο: Είμαι πολύ περήφανος που είμαι και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας και οικογένειας. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια με πολλές προκλήσεις ελπίζω στο τέλος τις να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε και όλα όσα πρόκειται να πετύχουμε.

Ο Αναστάσης Καλαϊτζίδης δήλωσε για την συμμετοχή του την νέα περίοδο: Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να προπονούμαι και να αγωνίζομαι στην ομάδα της πόλης μου Bianco Monte Δράμα 1986 για ακόμη μια απαιτητική χρονιά. Ευελπιστώ σε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς αλλά και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο, καθώς τα κίνητρα παραμένουν ψηλά.

Ο Τάσος Καρατζάς δήλωσε για την συμμετοχή του την νέα περίοδο: Είμαι χαρούμενος που ανήκω στο ρόστερ του αντρικού και θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου έμπρακτα. Η αποκατάστασή μου από τον τραυματισμό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ξεκινάω δυναμικά προσπαθώντας να κερδίσω τον χαμένο χρόνο.

 

Το Γραφείο Τύπου