ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΞΑ

 

  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Ό,τι υποσχέσεις δώσαμε, γίνονται πράξεις
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση, εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε
  • Μ. Ευθυμιάδης (Γενικός Αρχηγός Δόξας): Να κερδίσουμε ξανά τον κόσμο μας
  • Νέα αποκτήματα ο στόπερ Μκρτσιάν και ο νεαρός Χατζηδημητρίου
  • Μεταγραφή «βόμβα»: Ντύθηκε Μαυραετός ο πρώην αρχηγός της Καβάλας, ο πολύπειρος Γιάννης Καζαντζίδης!

 

Η οργανωτική – αγωνιστική κανονικότητα εμφανίστηκε στο στρατόπεδο των Μαυραετών. Πρώτη φορά μετά από χρόνια η «πρώτη» της νέας αγωνιστικής σεζόν είχε πλάνα και σχέδιο.

Με 12 μεταγραφές οι οποίες ανεβάζουν επίπεδο και προσδοκίες στη Δόξα, το ζητούμενο είναι μόνο η στήριξη από τους φιλάθλους, αφού η λειτουργία του όλου πλάνου έχει αποκούμπι μόνο τους φιλάθλους και τους υποστηρικτές.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα κ. Δημήτρης Περσίδης, ο οποίος είπε: Μετά το ματς στον Σοχό, υποσχεθήκαμε στήριξη, κάτι που έγινε. Ο στόχος μας είναι ένας, νίκη σε κάθε ματς.

Ο νέος προπονητής κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης δήλωσε: Ξεκινάμε κάτι ωραίο και δυνατό. Η διοίκηση έκανε την υπέρβαση της, εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Ήρθαν παίκτες με υπόδειξή μας και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Μετά από μεγάλη καριέρα σε Super League 1 και διεθνές επίπεδο, ο πρώην διαιτητής Μάκης Ευθυμιάδης συστρατεύθηκε σε ένα νέο ρόλο στη Δόξα, αυτόν του Γενικού Αρχηγού, αφού η εμπειρία από το γήπεδο θα τον βοηθήσει στο νέο απαιτητικό πόστο. Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας: Ξεκινάμε ενισχύσεις, καλώ τους φιλάθλους να μας στηρίξουν. Έχουν δίκιο να είναι απογοητευμένοι, όμως κάτι νέο έρχεται.

 

Τρίτη επιστροφή Μκρτσιάν

 

Μετά από το 2013 και το 2017, ήρθε και το 2022 για τον πολύπειρο στόπερ Μκρτσιάν να ντυθεί ξανά στα μαυρόασπρα. Ο ίδιος είπε: Ήρθα σε γνώριμο περιβάλλον. Θέλω να βοηθήσω στη νέα προσπάθεια.

 

Καζαντζίδης – Περσίδης – Χατζηδημητρίου – Ιορδανίδης

 

Με νέες αφίξεις τον αρχηγό του ΑΟ Καβάλας Γιάννη Καζαντζίδη να κάνει μεγάλη αίσθηση και τις εντάξεις από ΑΕ Αμπελοκήπων των Παύλου Χατζηδημητρίου και Γιάννη Περσίδη και την επιστροφή από την Κ17 του ΠΑΟΚ του Χρήστου Ιορδανίδη το ρόστερ πλέον είναι υπερπλήρες.

 

Φιλικοί αγώνες

 

Εντωμεταξύ, έγιναν γνωστό το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων για τους Μαυραετούς, το οποίο έχει ως εξής:

20/8 Πανθρακικός – Δόξα

27/8 Προσοτσάνη – Δόξα

31/8 Δόξα – Πανσερραϊκός

10/9 Δόξα – Πανδραμαϊκός