ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

 

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η Ονειρούπολη της Δράμας, το πρωί του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017, γεμίζοντας με όμορφες εικόνες και χριστουγεννιάτικες μελωδίες την καρδιά της πόλης, την πλατεία Αριστοτέλους. Στόχος της κίνησης αυτής ήταν να σταλεί το μήνυμα σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι σε λίγες ημέρες, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ξεκινά στη Δράμα η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, μικροί και μεγάλοι, για να περάσουν μοναδικές στιγμές!

Ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης, τα ξωτικά της Ονειρούπολης, οι Αγιοβασιλήνες και η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης και μετέφεραν το εορταστικό κλίμα της Ονειρούπολης στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δράμας, η οποία για άλλη μια χρονιά μεταμορφώνεται σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!

Παράλληλα, μέσω ζωντανών συνδέσεων με τηλεοπτικά Μ.Μ.Ε. πανελλαδικής εμβέλειας  το μήνυμα της διοργάνωσης της ξεχωριστής Ονειρούπολης στη Δράμα, από τις 4 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 7 Ιανουαρίου 2018, έφτασε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.