Τακτικά εξωτερικά ιατρεία post Covid-19, για την καταγραφή της πορείας της νόσου πρώην ασθενών, ξεκινούν να λειτουργούν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, στο Κέντρο Υγείας Δράμας και σε άλλες δομές της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής της Υ.ΠΕ. κ. Δημήτρης Τσαλικάκης.

Συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση του κ. Τσαλικάκη αναφέρονται τα εξής:

Στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα -και ξεκινάνε άμεσα να λειτουργούν- επιπλέον, καινούρια, τακτικά εξωτερικά ιατρεία post Covid-19.

Η καταγραφή και η πορεία της νόσου των πρώην ασθενών Covid-19, θα συνεχιστεί και με περισσότερα εξωτερικά ιατρεία, όταν αποκλιμακωθεί η πίεση στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.

Η 4η Υ.ΠΕ έχει αναλάβει πρωτοβουλία για τη δικτύωση και ενημέρωση των γιατρών σε ένα κοινό πλαίσιο εξέτασης των πολιτών που νόσησαν από Covid -19 και που ακόμα κάποια θέματα ταλαιπωρούν την υγεία τους.

Πληροφορίες για τα ραντεβού τις δομές όπου λειτουργούν Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία post Covid -19 θα βρείτε είτε στο site www.4ype.gr είτε στα τηλέφωνα και τις ιστοσελίδες των δομών.

 

Ο Διοικητης της 4ης Υ. ΠΕ

Δημήτρης Τσαλικάκης