Φωτογραφία αρχείου

Ούτε μια λέξη δεν βγήκε από το στόμα του. Ούτε μια συγγνώμη για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του. Το πρόσωπό της παραμορφώθηκε από τα δεκάδες χτυπήματα του. Η Όλγα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Ευαγγελισμού.

Ο 46χρονος, στην Αργυρούπολη, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» ανέφερε ο 46χρονος.

Αυτά ήταν τα μοναδικά λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς , όταν μετά από τρεις ημέρες παραδόθηκε.

Έκκληση για αίμα για την Όλγα

Την ίδια ώρα, η 40χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της στον Ευαγγελισμό, με την κατάστασή της να είναι κρίσιμη. Έχει γίνει έκκληση για αίμα.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

«Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους» σημειώνει ο δήμαρχος Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτου.

Μια έκκληση που κινητοποίησε τους πολίτες που μέσα σε λίγες ώρες ανταποκρίθηκαν. Οι γιατροί που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους λένε ότι οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Τον βαραίνει το παρελθόν του

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει.

«Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» δήλωσε συγγενής πρώην κοπέλας 46χρονου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα πήρε το παιδί τους και έφυγε για χώρα του εξωτερικού. Οι γείτονες ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία και περιμένουν να μάθουν νεότερα για την υγεία της κοπέλας.

Πηγή: in.gr