Τον χώρο του πρώην Κέντρου Ενημέρωσης Επισκεπτών, όπου διενεργούνται rapid test από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στην κεντρική πλατεία της Δράμας επισκέφτηκε σήμερα (22/3) ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν. Δράμας κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος, καθώς είχαν προηγηθεί καταγγελίες πολιτών για απαράδεκτες εικόνες που επικρατούν.

Ο κ. Ξανθόπουλος είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, ενώ συνομιλώντας με τους εργαζόμενους του ΕΟΔΥ κατέστη πλήρως σαφές ότι οι ίδιοι δεν μπορούν να παρέμβουν, καθώς τους έχει παραχωρηθεί για τη διενέργεια των τεστ.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα ergasia-press ο Βουλευτής κ. Θεόφιλος Ξανθόπουλος ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς μια εικόνα χίλιες λέξεις… Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που παρουσιάζεται σε ένα χώρο που δεκάδες συμπολίτες μας υποβάλλονται σε τεστ και διαγιγνώσκονται θετικοί ή αρνητική στον ιό Covid-19 δεν τιμά κανένα μας.Καλό θα είναι να ληφθούν μέτρα από τους υπεύθυνους του χώρου, ώστε να προστατευθούν οι συμπολίτες μας που προσέρχονται για τα rapid test, τα μέλη του ΕΟΔΥ, αλλά και η ίδια η διαδικασία.