«Επειδή ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟ.ΔΕ.) συνεχίζει την χυδαία επίθεση του προς τον πρόεδρο και την Ν.Ε. των “Ελεύθερων ανθρώπων” Ν. Δράμας και εμμένει στην αποπροσανατολιστική του τακτική για τους λόγους παραίτησής του ως υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ και καθώς τα γραπτά μένουν ως απόλυτο πειστήριο δηλώνουμε τα εξής:

Ο εν λόγω κύριος προωθεί δράσεις μέσω του διαδικτύου που αποτελούν δημόσιο κάλεσμα καθώς απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους, περιπατητές, δύο συλλόγους, εκπροσώπους φορέων κι έρχεται αντίθετος στα μέτρα της κυβέρνησης περί συγχρωτισμού και συναθροίσεων με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Ο ίδιος εξυμνεί το σεβασμό της διαφορετικής άποψης και της διαφωνίας (που τον διακατέχει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) ενώ ασκεί μη δημοκρατικές τακτικές στο διαδίκτυο αφού δεν επιτρέπει καμία διαφορετική άποψη στις αναρτήσεις του.

Μετά τις αναφορές του ότι στον χώρο της παράταξης τής οποίας βρίσκεται αποτελεί βαρίδιο και του την είχαν “στημένη», ο καθένας αντιλαμβάνεται την πραγματική αιτία της παραίτησής του από την υποψηφιότητά του για την ΔΕΕΠ Δράμας. Απλά τα “ερπετά” και τα “απολύτως τίποτα” (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) ήταν ο μανδύας που φόρεσε για να δικαιολογήσει την μη αποδοχή και παραδοχή του από στελέχη της Ν.Δ.

Όσο δε για τους φουστανοτσολιάδες μην ξεχνά ότι αυτοί ήταν οι μεγάλοι αγωνιστές που επαναστάτησαν και αποτίναξαν τον Τουρκικό ζυγό και στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία μας. Το ότι αναφέρεται με χλευασμό στην τιμημένη και ποτισμένη με αίμα φουστανέλα αποτελεί ύβρη και αποδεικνύει το ήθος και την παιδεία του».