ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας κ. Όθων Μουρμούρης απάντησε στην δήλωση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Α.Μ.Θ. κ. Χρήστου Λιθηρόπουλου σχετικά με την επιστολή που απέστειλε Εμπορικός Σύλλογος Δράμας και ΟΕΒΕ Ν. Δράμας προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και θράκης κ. Χρήστο Μέτιο (η δήλωση του κ. Λιθηρόπουλου δημοσιεύεται στη σελίδα 7 της εφημερίδας).

Ο κ. Μουρμούρης, στην απάντησή του, αναφέρει: «Κύριε Θεματικέ Αντιπεριφερειάρχη, οι Συνεταιριστικές Τράπεζες προχωρούν σε μία κίνηση με στόχο την ανάπτυξη και την τόνωση της επιχειρηματικότητας σε περιφερειακό επίπεδο. Αν θέλετε εσείς, την πρωτοβουλία αυτών των ιδιωτικών πιστωτικών ιδρυμάτων, να την καρπωθείτε από πλευράς Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ως έργο ανάπτυξης για το Νομό Δράμας τότε μάλλον ως εκεί φτάνει η ικανότητά σας.

Αναφορικά με τη σύνδεση του Νομού Δράμας με την Εγνατία οδό, αν θεωρείτε ότι ο δρόμος Δράμας- Καβάλας είναι σε άμεση προτεραιότητα σε σχέση με την κατασκευή του οδικού άξονα Δράμας-Αμφίπολης που θα μας συνδέσει με την Εγνατία, τότε προφανώς, εσείς προσωπικά προτιμάτε τις μεγαλύτερες διαδρομές –για να σας θυμίσω την επαγγελματική σας ιδιότητα- εμείς όμως όχι».