Οι δράστες είχαν πέντε επαφές τις πρώτες 30 ώρες της απαγωγής με τον αδερφό του θύματος αλλά από τότε σίγησαν

Δεν έχει τέλος η περιπέτεια που περνά ο επιχειρηματίας  που κρατείται όμηρος στα χέρια των δραστών, οι οποίοι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη.

Οι δράστες είχαν πέντε επαφές τις πρώτες 30 ώρες της απαγωγής με τον αδερφό του θύματος αλλά από τότε σίγησαν.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, οι δράστες μιλούν χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένες συνομιλίες ώστε να μην αφήσουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στα ίχνη τους.

Πλέον έχουν πέσει οι απαιτήσεις των δραστών για τα λύτρα, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες ζητούν 1 εκατ. ευρώ, αντί για 2.

Φως στην υπόθεση προσπάθησε να ρίξει με την κατάθεση της, η γυναίκα που μιλούσε την ώρα της απαγωγής με το θύμα, και μάλιστα με βιντεοκλήση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άκουσε το θύμα και την οχλαγωγία καθώς είχε αφήσει δίπλα του το κινητό τηλέφωνο και τονίζει ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

Το θύμα προσπαθούσε να καθυστερήσει τους δράστες στην συνομιλία που είχε μαζί τους άλλα κάποιος εξ αυτών το κατάλαβε και αμέσως απενεργοποίησε το κινητό.

Οι αστυνομικές αρχές πλέον στρέφουν τις έρευνες τους στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία καθώς εκτιμούν ότι από εκεί προέρχονται οι απαγωγείς.

Πηγή: newsbomb.gr