ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΣ (!!!) ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ EL CLASICO ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

 

  • Λ. Χατζηαποστολίδης (Γενικός Αρχηγός Καβάλας): Με χαρά υποδεχόμαστε την αποστολή της Δόξας
  • Δ. Περσίδης (Πρόεδρος Δόξας): Για 13-11-2022 η πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Οργανωτικά – διοικητικά πανέτοιμη η Δόξα
  • Κ. Κετσιεμενίδης (προπονητής Δόξας): Έχω αξιολογήσει πλήρως το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα
  • Στη Λάρισα η Κ15 της Δόξας για τη 2η αγωνιστική της Super League 1/Κ15 το Σάββατο 22-10-2022

 

Το «κλειδωμένο» ποδόσφαιρο (πλην Super League 1) είναι γεγονός άκρως αρνητικό, αφού ΕΠΟ-Υπουργός και οι έχοντες λόγο και έργο έχουν περιχαρακωθεί σε τυπολατρίες και ερμηνείες, το γεγονός όμως είναι ότι φεύγει και ο 10ος μήνας και δράση δεν έχουμε. Κρίμα…

Την Κυριακή 23-10-2022, στις 16.00, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας ο τοπικός ΑΟΚ υποδέχεται σε μια φιλική έκδοση του El Clasico της περιοχής τη Δόξα για το γόητρο και τα συμπεράσματα ετοιμότητας.

 

ΑΟΚ – Δόξα: Το El Clasico σε φιλικό!

 

Ο Γενικός Αρχηγός της Καβάλας κ. Λάκης Χατζηαποστολίδης δήλωσε για τη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής: Υποδεχόμαστε με χαρά την αποστολή της Δόξας και ελπίζω στο να κυλήσουν όλα ομαλά και να έχουμε επιτέλους επίσημη δραστηριότητα.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δόξας κ. Δημήτρης Περσίδης ανέφερε: Πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος η 13-11-2022 μετά από 100 ημέρες προετοιμασίας. Η Δόξα οργανωτικά – διοικητικά είναι πανέτοιμη, αφού ο φάκελος κατατέθηκε από τους πρώτους.

 

Κ. Κετσιεμενίδης: Έχω πλήρη εικόνα, είμαι ευχαριστημένος – Ίσως μια ακόμη μεταγραφική κίνηση

 

Μετά από μια ικανοποιητική εμφάνιση στο Καυτατζόγλειο με τον Ηρακλή (ήττα με 2-1), ο προπονητής των Μαυραετών κ. Κυριάκος Κετσιεμενίδης τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα της ομάδας. Όπως είπε, έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ, το οποίο όμως ακόμη δεν ολοκληρώθηκε. Τέλος ζήτησε από τους φιλάθλους πίστη και στήριξη προς την ομάδα, η οποία σίγουρα ενισχύθηκε μετά από τις άοκνες προσπάθειες της διοίκησης.

 

Στη Λάρισα η Κ15 της Δόξας για το πρωτάθλημα Super League 1/K15

 

Μετά το 0-0 με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα Super League 1/K15 η ομάδα των αετόπουλων ταξιδεύει το Σάββατο 22-10-2022 στη Λάρισα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Ήδη το κλίμα είναι πολύ καλό και η συμμετοχή στη Super League 1/K15 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Την αποστολή στη Λάρισα ηγούνται το μέλος του Δ.Σ. της Δόξας Μίλτος Παναγιωτίδης, με συνοδό τον Τάκη Τσακίρη και με τεχνική καθοδήγηση του κ. Βασίλη Μιχαηλίδη.