Το 3ο #verticalRUN έτοιμο να υποδεχτεί 50 θαρραλέους δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην ανάβαση 1.100μ των μονοπατιών του Κορυλόβου Δράμας.

Το #verticalRUN θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Ιουνίου στις 16:00 ακριβώς από το κιόσκι δίπλα από το Έναστρον Κορυλόβου! Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει από την γραμματεία από τις 15:00 έως τις 15:50.

Όλοι οι δρομείς στις 16:00 θα κατηφορίσουμε περπατώντας προς την γραμμή εκκίνησης και όσοι επιθυμούν θα κάνουν εκεί το ζέσταμα τους. Η εκκίνηση του πρώτου δρομέα θα δοθεί στις 17:00 και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα δοθούν οι εκκινήσεις των υπολοίπων δρομέων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Το κόστος συμμετοχής είναι 10ευρώ για κάθε δρομέα και περιλαμβάνει αναμνηστικό αγώνα, δίπλωμα συμμετοχής και γεύμα δρομέων στον τερματισμό. Το ποσό πρέπει να καταβληθεί άμεσα με την εγγραφή σας. Σε περίπτωση που οι πληρωμές ξεπεράσουν τις 50 πριν επιβεβαιωθούν και ολοκληρωθούν, οι πρόσθετες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα!

Οι εγγραφές άνοιξαν στις 01/03/2018 και θα παραμείνουν ανοιχτές έως και 11/05/2018 εκτός και αν συμπληρωθεί ο αριθμός των 50 δρομέων νωρίτερα!

Την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής/πληρωμής.

Κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για τον ιατρικό του έλεγχο και την καλή σωματική του υγεία! Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και σωματικές βλάβες.

Δεν θα υπάρχει φύλαξη προσωπικών αντικειμένων και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό του!

Δεν θα υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας παρά μόνο στον τερματισμό!

ΕΠΑΘΛΑ:

Θα υπάρξει μόνος ένας νικητής ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας ο οποίος θα παραλάβει το έπαθλο του 3ου #verticalRUN.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα www.verticalraun.gr