Μέσω επιστολής του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας κ. Δημήτρη Καραμπατζάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μουχτάρης έκανε γνωστή την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, για προσωπικούς λόγους, από την παράταξη «Project για τη Δράμα». Παράλληλα, ο κ. Μουχτάρης γνωστοποιεί ότι θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, παραμένοντας στη διάθεση των συνδημοτών του και συνεχίζοντας την προσφορά του στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά, ο κ. Μουχτάρης στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας γνωστοποιήσω την επιθυμία μου να ανεξαρτητοποιηθώ για προσωπικούς λόγους από την παράταξη «Πρότζεκτ για την Δράμα» και από σήμερα και μέχρι την λήξη της θητείας μου θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες ενημέρωσης της απόφασής μου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και την ενσωμάτωσής της στα πρακτικά του δημοτικού μας συμβουλίου .

Θεωρώ αναγκαίο να αναφέρω ότι παραμένω στη διάθεση των συνδημοτών μου για κάθε τι που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος και οτι η διακοπή της συνεργασίας με την παράταξη «Πρότζεκτ για την Δράμα» δεν συνεπάγεται και την διακοπή της προσφοράς μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μουχτάρης