Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023, ο κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο οποίος ψηφίστηκε να εκπροσωπήσει τη Δράμα στη Βουλή, με τους Δραμινούς πολίτες να επιβεβαιώνουν τη στήριξη προς το πρόσωπό του στις πρόσφατες εκλογές του Ιουνίου.

Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Βουλής για την ορκωμοσία των Βουλευτών, ο κ. Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής: «Η προηγούμενη ορκωμοσία στη Βουλή, μετά τις εκλογές του Μαΐου, είχε ως βασικά χαρακτηριστικά τη συγκινησιακή φόρτιση λόγω της συμμετοχής μου για πρώτη φορά σε συνεδρίαση του Κοινοβουλίου και το αίσθημα χαράς για το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου πείστηκαν από τον λόγο και τις πράξεις μου. Άλλωστε, όλοι γνωρίζαμε πως η συγκεκριμένη θητεία ήταν πολύ σύντομη.

Σε αυτή την ορκωμοσία όμως, σε συναισθηματικό επίπεδο κυριάρχησε το αίσθημα της ευθύνης, καθώς ήρθε πλέον η ώρα τους δουλειάς και της προσφοράς, έχοντας μπροστά μας ικανοποιητικό χρονικό διάστημα για να θέσουμε στόχους και να τους επιτύχουμε. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπολίτες μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Μπροστά μας έχουμε μια νέα κοινοβουλευτική θητεία που οφείλουμε να είναι γόνιμη και ωφέλιμη για τη Δράμα. Με ενότητα και αισιοδοξία μετατρέπουμε το αίσθημα ευθύνης σε δημιουργική πράξη».