Σε μια ανάρτηση με ιδιαίτερο νόημα προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, έγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου: «18 Οκτώβρη 1981

Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας.

18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Τα βλέμματα στο Κίνημα Αλλαγής είναι στραμμένα το τελευταίο διάστημα στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς συνεχίζονται πυρετωδώς οι διαβουλεύσεις για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Εκτιμάται μάλιστα από κάποιους ότι ενδεχομένως και εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί ο ρόλος που θα παίξει ο πρώην πρωθυπουργός, εάν δηλαδή θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές ή όχι.

Τα μηνύματα πάντως που στέλνουν οι περισσότεροι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι αρκούντως καθαρά και μπορούν να κωδικοποιηθούν στην άρνηση απόσυρσης από την «κούρσα».

Σημειώνεται πως ο κ. Παπανδρέου συνεχίζει και σήμερα τις επαφές του με τους υποψηφίους.

Αρχικά, συνάντησε τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ., Μανώλη Χριστοδουλάκη στη Βουλή, ενώ είχε συνομιλία μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους υποψήφιους Χάρη Καστανίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου.

Εκκρεμούν ακόμη τα ραντεβού με τους κ. Ανδρουλάκη και Λοβέρδο.

Πηγή: cnn.gr