Μετά από πολλή σκέψη και υπευθυνότητα, θέλω να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία της ΔΕΕΠ Δράμας, ως υποψήφιος Πρόεδρός της!

Βασικός λόγος της απόφασής μου αυτής είναι το γεγονός ότι δεν με εκφράζει η κατάσταση που επικρατεί τοπικά, στην μεγάλη μας παράταξη, όπως πιστεύω και σε μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων της.

Θέλω να καλέσω όλα τα στελέχη, που αληθινά ενδιαφέρονται για το μέλλον της παράταξης και όχι για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους συμφερόντων, οπως στηρίξουν ποικιλοτρόπως την προσπάθειά μου αυτή.

Καλοδεχούμενοι όσοι επιθυμούν να λειτουργήσουν μαζί μου σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, με γνώμονα πάντα το καλό της παράταξης, του Νομού μας και όχι προσώπων.

Αρωγούς στην προσπάθεια μου αυτή καλώ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και εκλεγμένους της Ν.Δ, γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλυτέρα.

Μπορεί να είμαι απαιτητικός σε θέματα διοίκησης, ωστόσο, στην μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά απέδειξα ότι είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και ο λόγος μου δεν αποκλίνει από τις πράξεις μου.

Πάντα υπήρξα υπερασπιστής των αρχών και θέσεων της Ν.Δ. από ιδρύσεώς της από τον αείμνηστο Εθνάρχη Κων. Καραμανλή και αυτές συνεχίζω να υπηρετώ χωρίς εκπτώσεις…

Εκτιμώ ότι αν έχω την στήριξή σας μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε νέες βάσεις, προς όφελος του τόπου μας και της παράταξής μας σε τοπικό επίπεδο.

Έντιμα θα κάνω την προσπάθειά μου στην οποία σας θέλω όλους δίπλα μου.

Η Δράμα αξίζει περισσότερα μέσα από ξεκάθαρες και συλλογικές διαδικασίες!

 

Με εκτίμηση

Περικλής Κωφίδης

Εκλεγμένο μέλος ΔΗΜΤΟ Δράμας