Ενόψει της παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το προσεχές Σαββατοκύριακο, κλιμάκια της Ν.Δ. περιοδεύουν σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και να καταγράψουν ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Η σχετική επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ. στη Δράμα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (8/9). Μέλη του κλιμακίου είναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Στεργίου και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης. Επίσης, στην περιοδεία των στελεχών του κόμματος της Ν.Δ. θα συμμετέχουν ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δράμας κ. Αλέξανδρος Γεωργιάδης.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κλιμακίου στη Δράμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες του Νομού, σε μονάδες παροχής φροντίδας και σε μονάδες καινοτόμου επιχειρηματικότητας, συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς φορείς και με στελέχη της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, καθώς και παραχώρηση συνέντευξης τύπου.