ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 

Κάθε χρόνο αυτή περίπου την εποχή, η διοργάνωση των αγώνων του VFT προανήγγειλε την έναρξη των εγγραφών που ξεκινούσε περίπου στις 20 Μαΐου. Η πανδημία όμως του Covid-19 μας έφερε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η πολιτεία έχει δώσει οδηγίες υγιεινής και ισχύουν ορισμένες απαγορεύσεις – περιορισμοί, αλλά συγκεκριμένα για τους αγώνες δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμη πολλά, ακόμη και αν επιτρέπεται η διεξαγωγή τους. Φαίνεται ότι οι αγώνες του φθινοπώρου (ειδικά αυτοί που διεξάγονται στα βουνά με σχετικά μικρό αριθμό συμμετοχών) δεν θα επηρεαστούν και θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά σίγουρα με αυξημένα μέτρα προστασίας και υγιεινής των αθλητών – εθελοντών – θεατών.

Ο Δήμος Παρανεστίου και η ομάδα που ασχολείται με τους αγώνες θα ξεκινήσει τις βασικές προετοιμασίες αλλά ταυτόχρονα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις της πανδημίας και των οδηγιών από την πολιτεία.

Για να μην ταλαιπωρούμε τους ενδιαφερόμενους δρομείς, αλλά και για να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις προϋποθέσεις διεξαγωγής των αγώνων, θα ξεκινήσουμε αργότερα την έναρξη των εγγραφών, στις 6 Ιουλίου 2020. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχει κάποια ουσιαστική μεταβολή – εξέλιξη και σε κάθε περίπτωση λίγες μέρες πριν από την έναρξη των εγγραφών θα ανακοινώσουμε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των εγγραφών αλλά και τις αλλαγές στους αγώνες μας που θα επιφέρουν τα μέτρα προφύλαξης από τον Covid-19.

Ευχόμαστε να παραμείνετε υγιείς, συνεχίζοντας την οποιαδήποτε προετοιμασία με θετική διάθεση και αισιοδοξία!

 

Εκ μέρους των αγώνων του VFT

Οι τεχνικοί διευθυντές