Ο Ιατρικός Σύλλογος Δράμας γίνεται ο πρώτος κρίκος στην Αλυσίδα Αγάπης και στέλνει ένα μήνυμα Ελπίδας τα φετινά Χριστούγεννα σε κάθε συνάνθρωπο μας.

Για τον σκοπό αυτό δημιούργησε μητρώο εθελοντών ιατρών. Τα μέλη του Δ.Σ. ως έμπρακτη στήριξη αυτής της προσπάθειας δηλώνουν όλοι εθελοντές. Με αφορμή τις μέρες των Χριστουγέννων μέσα από μια μεγάλη δράση ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας, τον Ερυθρό Σταυρό και την Ένωση Απόστρατων.

Οι γιατροί της Δράμας γινόμαστε ο σταθερός κρίκος του αδύναμου κομματιού της κοινωνίας μας για την ασφάλεια και την υγεία. Μεταφέρουμε εμείς οι ίδιοι «πακέτα αγάπης» (συσκευασίες τροφίμων ειδών πρώτης ανάγκης) σε συμπολίτες μας, που τα έχουν πραγματική ανάγκη, με την συνδρομή των μελών της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Δράμας, με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την Ομάδα παραγωγών πατάτας Κ. Νευροκοπίου. Ταυτόχρονα μαζί με εθελοντές συναδέλφους μας, νοσηλευτές του Ερυθρού Σταυρού παρέχουμε μια βασική ιατρική φροντίδα (συμβουλές, μέτρηση πίεσης, οξυγόνου, θερμοκρασίας κλπ) σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους.

Είμαστε εδώ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε την Δραμινή κοινωνία και στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης αλληλεγγύης και προσφοράς προς όλους με μια ευχή: Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερο φως!

H μεταφορά των πακέτων ξεκινάει Παρασκευή 18/Σάββατο19/Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ