Η ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α. ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 2 ΜΟΝΙΜΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ

 

Αναφερόμενη στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση 2 μόνιμων προσλήψεων προσωπικού στο Δήμο Παρανεστίου, η πρώην Δήμαρχος κ. Αλίκη Σωτηριάδου σημείωσε τα εξής:

«Αναλαμβάνει καθήκοντα το επιστημονικό προσωπικό που είχε, κατ’ εξαίρεση εγκριθεί, να στελεχώσει την Οικονομική και Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, ύστερα από επίμονη προσπάθειά μας. Ο Δήμος μας ύστερα από περισσότερο από δύο χρόνια (από την υποβολή του αιτήματός μας στο ΥΠΕΣ και την έγκριση από αυτό) θα διαθέτει πλέον ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό (μοναδικό) και ΠΕ Οικονομολόγο (μοναδικό μόνιμο υπάλληλο αυτής της κατηγορίας στην Οικονομική του Υπηρεσία).

Ο Δήμος μας ήταν ανάμεσα στους 33 μόνο Δήμους, 2 Περιφέρειες και 1 ΝΠΔΔ, στους οποίους λόγω της σοβαρής υποστελέχωσής του, καταφέραμε τότε να εγκριθεί να προσληφθεί -παρά την ισχύουσα τότε απαγόρευση προσλήψεων-τακτικό προσωπικό.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού από τον ΑΣΕΠ έγινε το 2018. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αναλάβουν καθήκοντα οι δύο νέοι υπάλληλοι. Οι καρποί της δουλειάς μας αναδεικνύονται διαρκώς. Εύχομαι από καρδιάς γρήγορη ανάληψη καθηκόντων και κάθε προκοπή!».