ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ν. ΚΕΡΑΜΕΩΣ

 

  • Νέα Διευθύντρια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δράμας η Ε. Χαραλαμπίδου και νέα Διευθύντρια στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δράμας η Χρ. Βαμβούρη
  • Στη θέση των Α. Σαλπιγγίδη και Σπ. Κιουλάνη αντίστοιχα

 

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως τοποθετήθηκαν προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Η απόφαση της κ. Κεραμέως έχει ημερομηνία 13 Αυγούστου 2020 και όπως αναφέρεται σε αυτήν, υπήρξε σχετική πρόταση τοποθέτησης προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία διατυπώθηκε σε σχετική πράξη του Συμβουλίου Επιλογής Προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη Δράμα καθήκοντα προσωρινής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανέλαβε η κ. Ευφροσύνη Χαραλαμπίδου, ενώ καθήκοντα προσωρινής Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η κ. Χρυσάνθη Βαμβούρη.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η θητεία του κ. Ανδρέα Σαλπιγγίδη στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Δράμας και του κ. Σπύρου Κιουλάνη στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας.