ΔΕΚΠΟΤΑ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ο καθιερωμένος Αγιασμός στο ΚΔΑΠμεΑ Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. με την παρουσία του Προέδρου της κ. Ε. Καλλινικίδη, του Γεν. Γραμματέα Δ. Δράμας κ. Δ. Δαλακάκη και του προσωπικού της δομής.

Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε με βάση τη νέα πραγματικότητα με αντιπροσωπευτικό αριθμό ωφελουμένων της δομής και ο ιερέας στη συνέχεια άγιασε όλες τις αίθουσες.

Με ευαισθησία, επιστημονική γνώση και πολυετή επαγγελματική εμπειρία το ΚΔΑΠμεΑ Δ. Δράμας «Το Χαμόγελό μας» είναι το μοναδικό που ανταποκρίνεται στις αληθινές ανάγκες των ΑΜΕΑ, διαθέτει Επιστημονική Ομάδα, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και περίσσιο κέφι για δημιουργική δουλειά και παιχνίδι.

Επισημαίνεται ότι το ΚΔΑΠμεΑ ήταν σε πλήρη ετοιμότητα με την έκδοση της εγκυκλίου επαναλειτουργίας έτσι ώστε οι ωφελούμενοι δεν έμειναν ούτε μία μέρα παραπάνω στο σπίτι τους. Η επιστροφή όλων πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια, υπευθυνότητα και το ημερήσιο πρόγραμμα απασχόλησης συνεχίζεται κανονικά από 26.5.2020 προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα ασφάλειας και προστασίας από τον COVID 19.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

 

Ο Πρόεδρος

Ελευθέριος Καλλινικίδης