Την περασμένη Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας Οδηγικής χρονιάς και τα εγκαίνια της ανακαινισμένης Εστίας στην οδό Γρηγορίου Ε’ 15.

Στον αγιασμό, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, παρευρέθηκαν η Βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Λιθηρόπουλος, μέλη της Συνεργασίας Παλαιών Οδηγών Δράμας, γονείς, παλαιοί και νέοι Οδηγοί, καθώς και φίλοι του Οδηγισμού.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Ρένα Τσιόγκα ευχαρίστησε τον Δήμο Δράμας και προσωπικά τον Δήμαρχο Δράμας για την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής της Εστίας καθώς και τα μέλη της Συνεργασίας Παλαιών Οδηγών για τη συνεισφορά τους στην ανακαίνιση της Εστίας.

Η έφορος του τοπικού τμήματος Σοφία Τέγου, αναφέρθηκε στα προγράμματα της χρονιάς του ΣΕΟ καθώς και στις δράσεις του Τοπικού Τμήματος Δράμας.

Η μικρή γιορτή που ακολούθησε, είχε πλούσια εδέσματα, συναρπαστικά οδηγικά παιχνίδια, εκπλήξεις για τα παιδιά και τα στελέχη του τοπικού τμήματος και την ομάδα «ΟνειροΝτίσνευ Δράμας»

Όσοι θέλετε να γνωρίσετε από κοντά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Δράμας, οι συναντήσεις των ομάδων των παιδιών γίνονται κάθε Σάββατο 11:00 με 1:00 στην Εστία που βρίσκεται στην οδό Γρηγορίου Ε’ 15 (Πίσω από τη Μητρόπολη Δράμας) Οι ηλικίες των ομάδων των παιδιών είναι 5-7 τα Αστέρια, 7-11 τα πουλιά, 11-14 οι οδηγοί και 14-17 οι Μεγάλοι Οδηγοί. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947287642

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μια παγκόσμια οργάνωση νέων μη κερδοσκοπικού εθελοντικού χαρακτήρα, με 10 εκατομμύρια σε όλο των κόσμο.