Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (SUPER LEAGUE 2) ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ

 

  • Φιλικό – «στέψη» με τον Πανδραμαϊκό το Σάββατο (γήπεδο Δόξας, ώρα 18.00)
  • Πιθανή καθοριστική νέα συνάντηση Γ. Μπύρου – Δ. Σπανού
  • Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό των παλαιμάχων

 

Τίτλοι τέλους για τη χρονιά 2018-2019 για τους Μαυραετούς το προσεχές Σάββατο σε φιλική αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Α’ Δράμας Πανδραμαϊκό, αφού χθες ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Οι νίκες μέσα σε Βέροια (0-3) και Καβάλα (0-3) απέδειξαν ότι η έλευση του κ. Σπανού και η ανατροπή δυσάρεστων καταστάσεων στο φετινό πρωτάθλημα με την άνετη ένταξη στην 10αδα συμμετοχής στη Super League 2, δείχνουν ότι ο νέος προγραμματισμός – σχεδιασμός δεν μπορεί να περιμένει.

Ο Μεγαλομέτοχος κ. Γιάννης Μπύρος συζητά με ενδιαφερόμενους για την πιθανότητα μεταβίβασης της ΠΑΕ σε ένα ιδιοκτησία, κάτι όμως που είναι ακόμη σε διερευνητικό στάδιο. Ο χρόνος όμως τελειώνει, όπως και η φετινή χρονιά.

Ο προπονητής κ. Σπανός μετά το ματς με τον Εργοτέλη έδωσε τα δικά του «θέλω» και περιέγραψε και τα «πρέπει» της νέας κατηγορίας, οπότε το περίγραμμα είναι δεδομένο.

Το πλάνο 10+10 είναι αυτό που έχει ως βάση των αγωνιστικών απαιτήσεων 10 παραμένοντες και 10 ελεύσεις. Η ψηφισθείσα αναδιάρθρωση με την οικονομική στήριξη με το παρεχόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ (κοντά στα 800.000 ευρώ) και προς τις 12 ομάδες, ανεβάζουν τον πήχυ του ανταγωνισμού.

Έτσι η «μπάλα» των εξελίξεων και των αποφάσεων είναι στον ίδιο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μπύρο, ο οποίος καλείται να πάρει τις δικές του αποφάσεις για την παρουσία του και τις διοικητικές τύχες της ομάδας.