ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Απέδωσε καρπούς η προσπάθεια του Βουλευτή Κ. Μπλούχου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Γ. Κυριακίδη

 

Σε αύξηση του συντελεστή σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Κ. Νευροκοπίου για την πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης, προχώρησε, με σχετικό ΦΕΚ, η Κυβέρνηση. Έτσι, ο συντελεστής από 1,08 που ήταν πέρσι πήγε φέτος στο 1,27.

Πρόκειται για ένα θέμα που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς το Κ. Νευροκόπι δεν είχε τον υψηλότερο συντελεστή, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που καταγράφονται σε όλο τον Δήμο και σε πολλούς μάλιστα μήνες τον χρόνο.

Πλέον, φαίνεται πως διορθώθηκε η περσινή αντιμετώπιση. Έτσι, απέδωσε καρπούς η προσπάθεια του Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, ο οποίος είχε συνεργασία για το θέμα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, καθώς και με την ΕΜΥ αλλά και το Αστεροσκοπείο Αθηνών, συνεπικουρούμενου πάντα από τον Δήμαρχο Κ. Νευροκοπίου κ. Γιάννη Κυριακίδη.

Άλλωστε, για το συγκεκριμένο θέμα, πρόσφατα ο Βουλευτής κ. Μπλούχος κατέθεσε σχετική αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, με θέμα «Επίδομα θέρμανσης για το Λεκανοπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου».