Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική έδρα της κι όλα δείχνουν ότι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, η Αγιά-Σοφιά, θα ανοίξει τις πύλες της για τα εγκαίνια που περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι της ομάδας.

Ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Σοφίας, μια συμβολική ημέρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι επιστροφής στο μέρος όπου δημιουργήθηκε η Ένωση. Για το λόγο αυτό, η Ένωση έχει καταθέσει αίτημα προς τη Λίγκα ώστε να μην δώσει αγώνα εκείνη την ημέρα. Ως εκ τούτου, ο προγραμματισμένος για την 5η αγωνιστική εκτός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί, μια ημέρα πριν, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με τη Λαμία, ενώ θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, τα οποία πιθανότατα θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό και πιθανώς το πρώτο ματς πρωταθλήματος στην νεόκτιστη OPAP Arena θα είναι εκείνο με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική.

Πηγή: ethnos.gr