Σε ανάρτησή της στο facebook, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δράμας και αρμόδια για τη διοργάνωση της Ονειρούπολης κ. Αναστασία Τόλιου, αναφέρθηκε στα μηνύματα της φετινής διοργάνωσης της «Γειτονιάς των Αστεριών», κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίησή της. Ακόμη, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας στάθηκε και στην επόμενη Ονειρούπολη, τα επόμενα Χριστούγεννα, «που θα είμαστε και πάλι όλοι εδώ, μια αγκαλιά», στην «πιο ονειρεμένη Ονειρούπολη που έγινε ποτέ στην πόλη μας».

Αναλυτικά, η κ. Τόλιου έγραψε τα εξής:

«Η αυλαία της “Γειτονιάς των αστεριών” έπεσε μα στο μυαλό μας γυρίζουν ακόμα αυτά τα μεγάλα ζεστά μάτια κάθε παιδιού που μέσα από μια μάσκα ταξίδευε στην Ονειρούπολη που έρχεται, στα επόμενα Χριστούγεννα που θα είμαστε και πάλι όλοι εδώ, μια αγκαλιά.

Η φετινή συνθήκη παρά τα τόσα ανυπέρβλητα εμπόδια που περιείχε, ίσως τελικά να μας δώρισε το πιο δυνατό μήνυμα. Ότι μόνο όταν είμαστε όλοι μαζί αποκτά χρώμα, νόημα και γεύση η ζωή μας, ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.

Ως αρμόδια για τη διοργάνωση της Ονειρούπολης, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, τους αιρετούς, τους συνεργάτες, το προσωπικό του Δήμου μας, που στήριξαν με τόση αγάπη την “Γειτονιά των Αστεριών”.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν για να μπορέσουμε να έχουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην πόλη μας και ένα εξίσου όμορφο και διαδραστικό διαδικτυακό σκηνικό που δημιούργησε ξεχωριστές αναμνήσεις για τον καθένα μας.

Πιο πολύ όμως θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Δραμινές και τους Δραμινούς, που μας εμπιστεύτηκαν, δίνοντας μας ώθηση να προετοιμαστούμε για την πιο ονειρεμένη Ονειρούπολη που έγινε ποτέ στην πόλη μας, καθιστώντας την Δράμα ξανά τον απόλυτο προορισμό των Χριστουγέννων.

Καλή Χρονιά με Υγεία, Χρόνια Πολλά!».