Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», η οποία υπογράφεται από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, σχετικά με το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, αναφέρονται τα εξής:

Μετά από τις τραγελαφικές συναντήσεις με τους επενδυτές στο beach bar «Πεπόνι» ο κ. Παπαεμμανουήλ κάνει φαντασμαγορική επανεμφάνιση δηλώνοντας στο ενημερωτικό site ThessToday.gr, ότι εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης δεν θα ανοίξουν όλες οι χιονοδρομικές πίστες του Χ.Κ. Φαλακρού.

Ποιο άλλο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ελλάδας μένει κλειστό λόγω ενεργειακής κρίσης κ. Παπαεμμανούηλ; Το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναμένεται να τεθεί μερικώς σε λειτουργία λόγω της ανικανότητας και της αδιαφορίας σας κάτι που επιφέρει άσχημα αποτελέσματα για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού, αλλά και στο τουριστικό προφίλ της ΠΑΜΘ.

Καπηλεύεστε με τόση άνεση το έργο της συντήρησης και του εκσυγχρονισμού του «Παππού» και της διθέσιας καρέκλας που ξεκίνησε κόντρα στον κ. Μέτιο το 2019 ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, αλλά δεν μας λέτε τι έχετε κάνει εσείς για το Χ.Κ. Φαλακρού.

Πως ανακοινώνετε την επικείμενη λειτουργία του Χιονοδρομικού για τις 16/12 όταν η διακήρυξη της μίσθωσης για έναν χρόνο δεν έχει περάσει από την Οικονομική Επιτροπή και δεν υπάρχει ανάδοχος;!

Πώς θα λειτουργήσει η Π. Μέστα ΣΑ3 όταν δεν έχει διεξαχθεί ο έλεγχος της πενταετίας;

Προλαβαίνει και θα έχει τις προϋποθέσεις να βγάλει σήμα λειτουργίας το Χ.Κ. Φαλακρού με τον μισθωτή;

Είχατε αρκετό χρονικό διάστημα στη διάθεσή σας για να οργανώσετε τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά και για να κάνετε τους σχετικούς ελέγχους ασφαλείας και εσείς το μόνο που κάνατε είναι να βγαίνετε φωτογραφίες.

Φτάνουν πια τα ψέματα κ. Παπαεμμανουήλ, είστε υπόλογος απέναντι στους Δραμινούς και τις Δραμινές.

Αφού δεν μπορείτε, παραιτηθείτε.

 

Αργύρης Πατακάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Δράμας

«Περιφερειακή Σύνθεση»