Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», η οποία υπογράφεται από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, αναφέρονται τα εξής:

Σε επερώτηση που κατέθεσα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με Θέμα: «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού 2022-2023» και μοναδικό σκοπό την καλή λειτουργία, την διασφάλιση της ασφάλειας των επισκεπτών και την πλήρη νομιμότητα της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού ρωτήθηκε ο κ. Παπαεμμανουήλ μεταξύ άλλων:

Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος πενταετίας στην τετραθέσια καρέκλα του ΧΚΦ, όταν υπάρχει εγκεκριμένο έργο ύψους 152.000 ευρώ για τον έλεγχο πενταετίας όλων των αναβατήρων από τον Ιούνιο του 2021;

Η απάντηση άλλαξε για ακόμα μια φορά και μας εξέπληξε δυσάρεστα. Μετά τη δικαιολογία για την ενεργειακή κρίση, πήγαν στη δεύτερη δικαιολογία ότι δεν έγινε ο έλεγχος πενταετίας στην τετραθέσια καρέκλα και τώρα μας απάντησε ότι: «Όσον αφορά τη διθέσια και την τετραθέσια είναι επιλογή μας να μη λειτουργήσει», άρα από επιλογή τους έμεινε κλειστή και η διθέσια και η τετραθέσια καρέκλα φέτος.

Πέρα από την ανικανότητα τους, οι Μέτιος και Παπαεμμανουήλ, κάνουν και καταστροφικές «επιλογές» για το βουνό μας αλλά και για όλη την Π.Ε. Δράμας. Από την ανικανότητα και τις επιλογές τους αφήνουν το 70% του Χ.Κ. Φαλακρού κλειστό.

Φτάνει πια.

 

Αργύρης Πατακάκης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας – Περιφερειακή Σύνθεση