Σε ανάρτησή του για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, το στέλεχος του κόμματος στη Δράμα και υποψήφιος Βουλευτής στις προηγούμενες εθνικές εκλογές κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης ανέφερε τα εξής:

«Οι εσωκομματικές διαδικασίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και νέος Πρόεδρος της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια για την εκλογή και τον έντιμο αγώνα του. Η προσωπική μου στήριξη στο πρόσωπό του ταυτίστηκε απόλυτα με την ξεκάθαρη επιλογή της κοινωνίας σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο.

Μπροστά μας πλέον ανοίγεται μια νέα σελίδα και ενωμένοι καλούμαστε να υπηρετήσουμε το μήνυμα της ανανέωσης και αναγέννησης του Κινήματος. Με τον τρόπο αυτό θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες και θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των χιλιάδων πολιτών, ανάμεσά τους και πλήθος νέων σε ηλικία, οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία των εκλογών. Για να γίνει η νίκη του Πα.Σο.Κ., νίκη της πατρίδας μας και του τόπου μας, της Δράμας. Μαζί προχωράμε στη νέα εποχή!».