Ο ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΙΜΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

 

Ο Δήμος Δράμας τιμά τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 19 Ιουνίου, διοργανώνοντας Λαϊκό Αγώνα Δρόμου μήκους 1 χλμ. με τίτλο «Με τον μπαμπά».

Ο αγώνας, με τη συμμετοχή μπαμπάδων και παιδιών, θα πραγματοποιηθεί επί των οδών Χελμού και Διοικητηρίου, στην περιοχή της Ανάπλασης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στο Άγαλμα της Νίκης. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 20.00, ενώ οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19.30.

Στον αγώνα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους, με τον τρόπο που επιθυμούν ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και την αθλητική ικανότητα του πατέρα (περπατώντας, τρέχοντας, με καρότσια, με ποδήλατα, με αμαξίδια).

Στην εκκίνηση – τερματισμό θα υπάρχει αψίδα με μπαλόνια, κόκκινο χαλί και κορδέλα, η οποία θα είναι διακοσμημένη με δημιουργίες των παιδιών των βρεφονηπιακών σταθμών του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας.

Στον αγώνα θα αναδειχθούν όλοι οι συμμετέχοντες νικητές, καθώς στο τέλος της διαδρομής θα παίρνουν μετάλλια τα παιδιά και επαίνους οι μπαμπάδες.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Οργανισμού-ΦΤΜΜ Δήμου Δράμας και από τη μουσική σχολή Modern Music Academy.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν δώρα από το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Εφόσον το επιτρέψουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την έναρξη του αγώνα αναμένεται να κηρύξει ο Δραμινός αθλητής κ. Κωνσταντίνος Δουβαλίδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έγινε πατέρας και θα συμμετάσχει στον αγώνα με τον γιό του.

Η δράση «Με τον Μπαμπά» διοργανώνεται από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας και το Κέντρο Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας και την Ένωση Κυριών Δράμας και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Δράμας (Drama Runners).