Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΒΩΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

 

  • Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 16.30, στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρα το μεγάλο παιχνίδι
  • Δηλώσεις των προπονητών Γ. Λάλα (Δόξα) και Δ. Κυριακίδη (Πανδραμαϊκός)
  • Γιώργος Νταλίδης (Πρόεδρος Αγ. Αθανασίου): Πρώτος στόχος του Αγίου η επιστροφή στις ελίτ δυνάμεις της Δράμας

 

«Ζεσταίνεται» το πρωτάθλημα της Super League Δράμας καθώς το προσεχές Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, έχουμε πολυεπίπεδες αναμετρήσεις τόσο κορυφής όσο και βάσης.

Για πρώτη φορά θα συναντηθούν σε τοπική κατηγορία η Δόξα με τον Πανδραμαϊκό και μόνο ως γεγονός είναι από μόνο του άξιο προβληματισμού και αναζήτησης των αιτιών της καθίζησης και της παθογένειας.

Δηλώσεις των προπονητών

Οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιώργος Λάλας και Δημήτρης Κυριακίδης, αναφέρθηκαν στην επικείμενη συνάντηση Δόξας και Πανδραμαϊκού.

Ο προπονητής της Δόξας Γιώργος Λάλας σημείωσε: «Είναι ένα ματς δύο ιστορικών ομάδων του Νομού και καλά θα ήταν να ήταν αναμέτρηση σε υψηλότερες κατηγορίες. Διαθέτουν και οι δύο ομάδες ποιοτικό ρόστερ και ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα. Ας το χαρεί ο κόσμος και ας βοηθήσει ο αγωνιστικός χώρος.

Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού Δημήτρης Κυριακίδης ανέφερε: Είναι κατ’ αρχάς λυπηρό και για τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο κατηγορίας. Εμείς θα διεκδικήσουμε το καλύτερη για όλη τη χρονιά. Έχω 16-17 παίκτες που τους εμπιστεύομαι και τους πιστεύω. Σε τέτοια ματς είναι θέμα ημέρας και ψυχολογίας.

Η 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Δράμας

Για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Δράμας θα διεξαχθούν οι εξής αναμετρήσεις:

Προσοτσάνη – Άγιος Αθανάσιος: Με δύο συνεχόμενες ήττες οι γηπεδούχοι θέλουν βαθμούς και απαντήσεις. Το «στίγμα» των πρωτοπόρων του Αγίου Αθανασίου, το έδωσε ο Πρόεδρος Γιώργος Νταλίδης σε δήλωσή του ότι πρώτο μέλημα φέτος είναι η ισχυροποίηση του Μέγα Αλέξανδρου. Θα είναι ντέρμπι.

Αμπελόκηποι – Βώλακας: Με 3 Χ 3 οι γηπεδούχοι έχουν θετική ψυχολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο για επαφή με την κορυφή. Όλα ανοιχτά και εδώ.

Ξηροπόταμος – Καστρινός: Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους. Δύσκολη αποστολή για τους φιλοξενούμενους.

Καλαμπάκι – Φωτολίβος: Τα ίδια ισχύουν και στο συγκεκριμένο ματς. Οι βαθμοί έχουν «χρυσό» εφεξής.

Πετρούσα – Μικροχώρι: Το Μικροχώρι έβαλε δύσκολα στον Πανδραμαϊκό. Το ίδιο θα επιδιώξει και στην Πετρούσα. Ίδωμεν.

Χωριστή – Αρκαδικό: Έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αρκεί να το αποδείξουν.