ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

  • Δόξα – Προσοτσάνη, Μικροχώρι – Πανδραμαϊκός, Άγιος Αθανάσιος – Ξηροπόταμος, Βώλακας – Χωριστή και Φωτολίβος – Αμπελόκηποι οι αναμετρήσεις των πρωτοπόρων
  • Το βάθος στα ρόστερ το βασικό κριτήριο για πρωταθλητισμό

 

Η συμμετοχή της ιστορικής Δόξας έστρεψε τα φώτα και το ενδιαφέρον των φιλάθλων στην τοπική κατηγορία της Α’ ΕΠΣ Δράμας. Μετά από 2 αγωνιστικές 4 ομάδες έχουν το απόλυτο 2 στα 2 και 6 βαθμούς, η Δόξα, ο Πανδραμαϊκός, ο Άγιος Αθανάσιος και η ΑΕ Αμπελοκήπων, με την ομάδα των Αμπελοκήπων να έχει 2 Χ 2 εκτός έδρας.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 έχουμε τις αναμετρήσεις για την 3η αγνωστική ημέρα.

Δόξα – Προσοτσάνη

Μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους Μαυραετούς, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν «άρωμα» διαχρονικής δύναμης όχι μόνο της κατηγορίας.

Μικροχώρι – Πανδραμαϊκός

Με φόρα οι γηπεδούχοι, μετά την «άλωση» του Καλαμπακίου, θέλουν συνέχεια, όμως απέναντί τους είναι μια ομάδα που δεν συγχωρεί λάθη και παραλείψεις.

Πετρούσα – Καλαμπάκι

Και όμως είναι ντέρμπι… ουραγών, αφού έχουν μηδενική συγκομιδή βαθμών. Οπότε μάχη μέχρις εσχάτων.

Άγιος Αθανάσιος – Ξηροπόταμος

Τελειώνει το πρόγραμμα Γολγοθάς για τους φιλοξενούμενος (έπαιξαν με Πανδράμ και Δόξα), ενώ ο Άγιος φλερτάρει με τους 9 βαθμούς.

Βώλακας – Χωριστή

Επιτέλους στα πάτρια εδάφη οι γηπεδούχοι. Μεγάλος βαθμός δυσκολίας για τους φιλοξενούμενους.

Καστρινός – Αρκαδικός

Το απόλυτο ντέρμπι της γ’ ταχύτητας ομάδων.

Φωτολίβος – Αμπελόκηποι

Το απόλυτο ντέρμπι για χίλιους δυο λόγους.