Επίσκεψη στη Δράμα πραγματοποίησε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Νομού Ηλίας κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων του κόμματος σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Κατρίνης ανέφερε: «Και εδώ στη Δράμα το αίτημα για μεγάλη παράταξη που ενώνει, συνθέτει, διεκδικεί και κερδίζει την κυβέρνηση είναι επιτακτικό όσο ποτέ. Σήμερα είναι μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζουμε να συνομιλούμε με τους πολίτες. Με τους πολίτες μιλώ, σε αυτούς αναφέρομαι και οραματίζομαι ένα ΠΑΣΟΚ που οι πολίτες έχουν λόγο, συμμετέχουν, συνδιαμορφώνουν τις πολιτικές και τις αποφάσεις μας. Άρα πολιτικές για τον κόσμο, πολιτικές από τον κόσμο. Ο πολίτης στο επίκεντρο».

Σχετικά με την πραγματοποίηση ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κατρίνης σημείωσε: «Θέλω να γίνει ανοιχτή συζήτηση. Πρέπει οι πολίτες που θα προέλθουν στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου και εκτιμώ ότι θα είναι πάρα πολλοί, να γνωρίζουν τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων και για την παράταξη και για τη χώρα και για τα βασικά προβλήματα των πολιτών. Άρα ανοιχτός διάλογος. Ένας διάλογος, όμως, που θα έχει επίπεδο, που έχουμε διατηρήσει μέχρι σήμερα. Ένας διάλογος που θα δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι όντως η εναλλακτική πρόταση της διακυβέρνησης της χώρας».

Όσον αφορά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κατρίνης δήλωσε: «Πολιτική χωρίς ένταση και πάθος είναι διαχείριση. Ο κόσμος σήμερα δεν θέλει ωραίο λόγο και εξωραϊσμένο. Θέλει καθαρές θέσεις με γωνίες που απαντούν στα προβλήματα και τα θέματά του. Και αν το ΠΑΣΟΚ δεν ανακτήσει τον ριζοσπαστικό χαρακτήρα του, τον κινηματικό του χαρακτήρα και δεν μιλήσει στην καρδιά και την ψυχή των πολιτών, τότε δεν θα έχει μεταφράσει σωστά το μήνυμα των Ευρωεκλογών και προφανώς δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την τεράστια ευκαιρία που του δίνεται, ώστε να γίνει μεγάλη παράταξη, κόμμα εξουσίας, να δώσει διέξοδο και έκφραση τους Έλληνες πολίτες».

Τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καλωσόρισε ο Βουλευτής του κόμματος στον Νομό Δράμας κ. Αναστάσιος Νικολαΐδης, ο οποίος ανέφερε για τον κ. Κατρίνη πως «έχει δώσει πολλούς αγώνες για την παράταξη χρόνια τώρα», επισημαίνοντας πως είναι «ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έμεινε και στα δύσκολα». «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του», πρόσθεσε ο κ. Νικολαΐδης.