ΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ 1-2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ – ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

  • ΕΠΣ Δράμας: Μετάβαση στη νέα εποχή με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα
  • Δήλωση του Προέδρου Γιώργου Χατζησαρόγλου
  • Ανακοίνωση Δόξας: Όχι σκιές
  • Φιλικός αγώνας Δόξα – ΑΕ Αμπελοκήπων το Σάββατο 31 Αυγούστου στον Ναό (γήπεδο Δόξας)

 

Με πιθανές 1-2 νέες μεταγραφικές εντάξεις η Δόξα θα ριχθεί στη νέα πρωτόγνωρη περιπέτεια της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας, όπου ο μονοδιάστατος πρωταθλητισμός είναι ex officio δεδομένος.

Υπάρχει στη Δόξα ενόψει του νέου πρωταθλήματος συνδυασμός νιάτων και εμπειρίας και αυτή η συνύπαρξη τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και ως επένδυση στο μέλλον αποτελεί μια διπλή στόχευση.

Γ. Δάντζερας: Στήριξη με αγορά καρτών διαρκείας

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα και γιατρός κ. Γιάννης Δάντζερας δήλωσε στην «Εργασία… συν… Αθλητισμός»: «Καλώ για ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι να στηρίξουν τη νέα προσπάθειά μας με αγορά διαρκείας που κυκλοφορούν σε προσιτές τιμές. Όλοι μαζί κοντά στον σύλλογο είναι το μήνυμά μου».

Ανακοίνωση Δόξας

Σε ανακοίνωση της Δόξας Δράμας αναφέρονται τα εξής:

Η Διοικούσα Επιτροπή της Δόξας Δράμας, με αφορμή σχόλια εντός και εκτός διαδικτύου, τονίζει τα εξής:

Α. Η Διοίκηση της Δόξας είναι αυτή που εκλέχτηκε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση. Ουδείς παράγοντας εκτός αυτών και της Διοικούσας, έχει λόγο και ρόλο στα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου.

Β. Η υπόσχεση που δόθηκε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας, στην απολογιστική Γενική Συνέλευση, πως θα ερευνηθούν και θα επιλυθούν τα θέματα του διαμερίσματος και του οικοπέδου, ΤΗΡΕΙΤΑΙ.

Οι πράξεις και οι συμβάσεις που έγιναν για τις ανωτέρω συναλλαγές έχουν δοθεί σε έμπειρο νομικό της Δράμας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στις κατάλληλες χρονικές στιγμές.

Γ. Η εσωστρέφεια δεν χωράει στην Δόξα που χτίζουμε. Το νοικοκύρεμα ξεκίνησε, η ομάδα μας περνάει θετικά μηνύματα με την παρουσία της.

Προχωράμε για την Δόξα που αγαπάμε.

Κλήρωση Κυριακή 1/9 σε αίθουσα του Δήμου

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024 το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας αποκτά το καλεντάρι του με την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δημαρχείου, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 14-15 του μηνός.

ΕΠΣ Δράμας: Νέα εποχή με το ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος

Η νέα διαδικτυακή πραγματικότητα σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων δεν αφήνει εκτός και το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Έτσι, έχουμε μια νέα εξέλιξη – μετάβαση στην οποία η στήριξη των συλλόγων πρέπει να υπάρξει και από την τοπική αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού.

Σε σχετική δήλωση του Προέδρου της ΕΠΣ Δράμας κ. Γιώργου Χατζησαρόγλου αναφέρονται τα εξής:

«Στη συνέχεια της προσπάθειας που έχω καταβάλει, μαζί με τους συνεργάτες μου, για τη λειτουργία και την ευημερία της ένωσής μας και την στήριξη και την εξέλιξη των σωματείων μας, προχωράμε στο επόμενο βήμα για την στήριξη και την εξέλιξή τους. Ο στόχος της προσπάθειάς μας μέσο της χρήσης των νέων τεχνολογιών, είναι η επικοινωνία και διασύνδεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, ένωσης, συλλόγων, προπονητών, αθλητών, γεγονός το οποίο θα βοηθήσει την ποιοτική αναβάθμιση και υποστήριξη της οργανωτικής δομής μας. Η ουσιαστική αυτή μεταρρύθμιση θα αποτελέσει αρχή αναβάθμισης, ανάπτυξης και διαφάνειας μέσω της συλλογής των απαραίτητων στοιχείων που είναι αναγκαία ώστε να βοηθήσουμε τις ομάδες μας, στο άμεσο μέλλον στη μείωση των εξόδων και του χρόνου εργασίας.

Βοήθεια σε 3 πυλώνες + 1. Οργάνωση, αγωνιστική ανάπτυξη (αξιολόγηση, ίσες ευκαιρίες), χρηματοδότηση, διάδραση με δημιουργία συνείδησης και δυνατότητα για κοινωνικές δράσεις είναι οι στόχοι μας για το μέλλον. Η καινοτομία και η δράσεις μας ξεκινούν με την εισαγωγή ηλεκτρονικού φύλου αγώνα τη νέα σεζόν και είναι η αρχή για τις επόμενες δράσεις μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες και την εγγραφή του ηλεκτρονικού μητρώου αθλητών θα επικοινωνήσει ο αρμόδιος μαζί σας».

Φιλικός αγώνας Δόξα – ΑΕ Αμπελοκήπων

Τη δυνατή και αξιόλογη ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων υποδέχεται το Σάββατο 31 Αυγούστου η Δόξα στο γήπεδό της. Οδεύοντας στην έναρξη του πρωταθλήματος, σε δύο εβδομάδες, οι αυτοματισμοί και οι συνεργασίες επιβάλλονται και από τις δύο ομάδες.