Έπειτα από 8 χρόνια πήραν σάρκα και οστά οι ενέργειες του τότε Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Παπαδόπουλου

Ικανοποίηση των κατοίκων για τη συγκεκριμένη ενέργεια

 

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας κ. Παναγιώτη Σαλπιγκτίδη και παρουσία του εργολάβου κ. Παναγιώτη Ευθυβούλη, αλλά και πολλών κατοίκων της περιοχής, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος βρέθηκε στην οδό Λεωφόρου Στρατού, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, όπου κατεδαφίστηκε οίκημα το οποίο είχε ζωή περισσότερο από 50 χρόνια.

Τις ενέργειες είχε ξεκινήσει ο σημερινός Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαδόπουλος από την εποχή που ήταν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πριν την παραίτησή του από την παράταξη του πρώην Δημάρχου κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, αλλά και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως και πολλές άλλες, είχαν βαλτώσει μετά την αποχώρηση του κ. Παπαδόπουλου από τη διοίκηση του Δήμου.

Η κατεδάφιση του οικήματος επί της οδού Λεωφόρος Στρατού αναβαθμίζει πλήρως την περιοχή, καθώς θα γίνει και διαπλάτυνση της κάθετης οδού κάτι που βρίσκει σύμφωνους τους δημότες και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δέχθηκαν τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του (Αντιδήμαρχο και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας) με μεγάλο ενθουσιασμό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εργασία… συν» ο Δήμαρχος Δράμας κ Γιώργος Παπαδόπουλος δήλωσε.

«Όπως έχουμε δεσμευτεί η επανεκκίνηση για τη Δράμα έχει ξεκινήσει. Μία πρωτοβουλία μου από τότε που ήμουν Αντιδήμαρχος, πήρε σάρκα και οστά μετά από 8 χρόνια, καθώς οι συμπολίτες μου με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν για να είμαι Δήμαρχος. Θα συνεχίσουμε να πράττουμε κάθε τι που είναι για το καλό της Δράμας και δεσμεύομαι και πάλι ότι πολλές ακόμα εκκρεμότητες στον Δήμο μας θα τακτοποιηθούν και σιγά-σιγά θα καταστήσουμε τη Δράμα σύγχρονη και λειτουργική.

Ευχαριστώ τους κατοίκους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και δηλώνω παρών μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να βοηθήσουμε σε κάθε τι σωστό, θετικό και εφικτό. Συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή όπου χρειάζεται».