ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

Έτσι είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας… μαζί ας κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη…

Ζήτω που καήκαμε δηλαδή! Σε μια Ευρώπη που γίνεται μόνο χειρότερη για τους λαούς…

Όσο κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να «χρυσώσει το χάπι» της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησής του και της Ε.Ε. ξέρει καλά ότι ο λαός του δεν έχει δώσει «λευκή επιταγή» και ήδη φαντάζει μακρινό το 41%. Για αυτό σε κάθε κανάλι –μια που είναι όλα επί την επιρροή του- στέλνει συνεχώς μηνύματα, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τον λαό. Η συστηματική του προσπάθεια για να εμφανίσει την αντιδραστική του ατζέντα σε όλα τα ζητήματα με δήθεν εκσυγχρονιστικό – προοδευτικό – νεωτεριστικό μανδύα καταρρέει μπροστά στην αμείλικτη πραγματικότητα της φτώχειας, της ανασφάλειας, της επίθεσης στην υγεία, την παιδεία, την εργασία, την εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, της ισοπέδωσης του λαού και της νεολαίας.

Πλέον οι κυβερνώντες δεν μπορούν να παριστάνουν τους υπερασπιστές της προόδου και των λαϊκών δικαιωμάτων.

Δυναμώνει λοιπόν η αμφισβήτηση σε αυτήν την πολιτική της Ε.Ε. με τη λαϊκή αποδοκιμασία, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στον αγώνα για την ανατροπής της Δεξιάς και της Ε.Ε. ΩΣ ΕΔΩ!

Τους καταψηφίζουμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Δείξε μου λοιπόν τι ψήφισες να σου πω ποιος είσαι. Η ψήφος για τα δικά σου συμφέροντα είναι μόνο η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. που δεν συνδιαμορφώνεται και δεν εφαρμόζει την πολιτική της Ε.Ε., όπως κάνει η Ν.Δ.