ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α21 ΚΑΙ ΤΗΝ A-TEAM DRAMA ΣΤΙΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Η Α21 και η Α-ΤΕΑΜ DRAMA διοργανώνουν στις 20 Οκτωβρίου 2018 το 5ο Διεθνές Walk For Freedom στη Δράμα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Υπάρχουν χιλιάδες θύματα trafficking στη χώρα μας, κυρίως γυναίκες και ανήλικα κορίτσια. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!

Στις 20 Οκτωβρίου 2018 εκατοντάδες άνθρωποι στη Δράμα και χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων».

ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα συναντηθούμε στην Κεντρική Πλατεία στις 12.30 π.μ. Από εκεί, θα ξεκινήσουμε στις 13:00μ.μ. και θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα επιστρέψουμε στην πλατεία όπου θα τραβήξουμε φωτογραφίες.

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ: Μπορείτε να συμμετέχετε φορώντας το μπλουζάκι της Α21 ή εναλλακτικά ένα απλό μαύρο μπλουζάκι. Το κόστος για το μπλουζάκι της Α21 είναι 5€. Η πληρωμή και παραλαβή θα γίνει μερικές μέρες πριν το Walk. Σε περίπτωση που έχει κρύο, κατά προτίμηση φορέστε μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα μέσα από το μπλουζάκι της Α21.

SOCIAL MEDIA: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media για να ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom #ateamdrama

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ: Αν ενδιαφέρεστε για να βοηθήσετε εθελοντικά στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του Walk For Freedom, παρακαλώ ενημερώστε μας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Για ερωτήσεις σχετικά με το Walk for Freedom στη Δράμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί, όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!