ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ «ΔΡΑΣΗ»

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Δράμας «ΔΡΑΣΗ», γνωστοποιεί στους Δραμινούς πολίτες ότι υλοποιεί προγράμματα τα οποία στοχεύουν εκτός από την πρόληψη της χρήσης των ναρκωτικών, στην πρόληψη κάθε μορφής εξάρτησης όπως είναι εξάρτηση από το αλκοόλ, τον τζόγο, το διαδίκτυο, το κάπνισμα.

Δίνεται η δυνατότητα μέσα από ατομικές συναντήσεις, καθώς και μέσα από την δημιουργία ομάδων, η διαχείριση οποιοδήποτε προβλήματος που δεν έχει άμεση σχέση με προβλήματα εξάρτησης. Παρέχεται η δυνατότητα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του άγχους και άλλων συναισθημάτων, συγκρούσεων στην οικογένεια, επικοινωνίας στην οικογένεια, βελτίωση συντροφικής σχέσης, κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Κέντρου 2521030053 και διαδικτυακά στο e-mail [email protected] (Θεμιστοκλέους 2, 1ος όροφος, Δράμα). Όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου προσφέρονται δωρεάν.