ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ

 

Καλοκαίρι στη Δράμα και ο κόσμος του βιβλίου δίνει το παρόν, όπως κάθε χρόνο, στο Δημοτικό Κήπο της πόλης μας . Το Σάββατο 8 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 24η Γιορτή Βιβλίου, μια πολιτιστική εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ και το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών της πόλης μας.

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων, νέες εκδόσεις, ποικιλία θεμάτων, βιβλία που απευθύνονται σε κάθε ηλικία αλλά και σε κάθε τσέπη (προσφορές), βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις, «θερινό σινεμά», αλλά και μουσική είναι οι συντελεστές της φετινής Γιορτής βιβλίου. Ελάτε, λοιπόν, να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο που συναρπάζει και μαγεύει!

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 9 Ιουλίου : Οι συγγραφείς Λία Ζώτου και Θοδωρής Καραγεωργίου παρουσιάζουν το βιβλίο τους «Αγώνες Κυριών» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Δευτέρα 10 Ιουλίου: Παρουσίαση των κόμιξ του Θοδωρή Παπαδόπουλου 1) «Μικρές ζωές» (η ιστορία μιας οικογένειας μετά τα γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής) και 2) «Δεσμώτης του ονείρου» (μια νεανική μεταφυσική περιπέτεια με φόντο την επαρχιακή Δράμα)
Τετάρτη 12 Ιουλίου: Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Φανής Τερζόγλου «ΜΠΕΤΥ ΡΟΥΜΠΕΤΗ»
Πέμπτη 13 Ιουλίου: Δράση του ΟΝΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟΥ. Η Έφη Ζάννη αφηγείται την «Παραμυθού της Σελήνης» της Βάγιας Παπαποστόλου. Συνοδεία κιθάρας: Κωνσταντίνος Ταχταλής. Εικαστική δράση: Γιώργος Τζάτζιος.
Παρασκευή 14 Ιουλίου: Δράση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Προβολή ταινιών.
Κυριακή 16 Ιουλίου: συναυλία της σχολής MODERN MUSIC ACADEMY