ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ

Την Πέμπτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου. Κύριο θέμα της συνεδρίας ήταν η αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών της θερινής περιόδου 2017.

Στόχος της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη και αντιμετώπιση ενδεχόμενων δασικών πυρκαγιών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Α.Μ.Θ. Ρήγας Ναθαναήλ, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Δαδούδης Κωνσταντίνος, ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης Μαμαρίκας Χρήστος, ο εκπρόσωπος Δ/νσης Δασών Ξόφης Παντελεήμων, εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών, των Δήμων και των δασαρχείων του Νομού, διαφόρων φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, καθώς και στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.