ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ Δ. ΔΑΛΑΚΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ν. ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ

 

Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα σχετικά με την τραγωδία στον Άγιο Αθανάσιο απέστειλε ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης.

Η επιστολή του κ. Δαλακάκη, η οποία έχει συνημμένη την υπ’ αριθμ. 162/2015 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου για την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Αγ. Αθανασίου, έχει ως εξής:

Και τελικώς η Τραγωδία επαναλήφθηκε στον Άγιο Αθανάσιο. Τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα εγκληματικότητας είναι απανωτά… και όμως από το 2015 ζητούμε αγωνιωδώς με ομόφωνο ψήφισμα μας την επαναλειτουργία του εγκαταλελειμμένο Αστυνομικού Σταθμού.

Το ψήφισμα μας αγνοήθηκε… και τώρα Υπουργέ κ. Τόσκα σας ρωτώ «Ειδήσεις βλέπετε;»

Δεν επιθυμούμε ούτε να είμαστε απροστάτευτοι, ούτε να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού.

Υ.Γ. Αν ψάχνετε προσωπικό να το επανδρώσει, πάρτε τους αστυνομικούς από τις φρουρές των Βουλευτών και των επιχειρηματιών.

 

Ο Δήμαρχος Δοξάτου

Δημήτριος Δαλακάκης