Αυτό που έγινε το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα, θα το θυμούνται για πολύ καιρό όσοι παραβρέθηκαν. Μια εξαιρετική παράσταση, με μια υπέροχη Μελίνα Μποτέλλη, στον θεατρικό μουσικό μονόλογό της «Δυο γυμνά άσπρα χέρια».

Έντονα συναισθήματα, μηνύματα για την οικογένεια, τη μητρότητα, την τέχνη και τους ανθρώπους που την υπηρετούν. Ένα έργο σταθμός που εδώ και πέντε χρόνια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο, ακόμη καθισμένοι στα σκαλιά ή και όρθιοι επί δύο ώρες, στο τέλος περίμεναν υπομονετικά να σφίξουν το χέρι της καλλιτέχνιδας.

Η κ. Μποτέλλη αφιέρωσε την παράσταση στις δυο μάνες των ηρώων πιλότων μας που έχασαν πρόωρα τη ζωή τους.

Τραγούδησε το εμβληματικό τραγούδι της Σοφίας Βέμπο «Παιδιά της Ελλάδος Παιδιά». Όρθιο το κοινό για να τιμήσει τη μνήμη των δύο αγγέλων.

Μια παράσταση που οργάνωσε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας, με το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφανος, ο Βουλευτής Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, εκπρόσωπος του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Έρευνας, Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιάννης Εριφυλλίδης και κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Παρούσα και η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κυρία Εύα Οικονόμου-Βαμβακά.

Εκ μέρους της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών, η Πρόεδρος κυρία Σμαρώ Νικολαΐδου συνεχάρη την καλλιτέχνιδα και ευχαρίστησε το πολυπληθές κοινό για την ενθουσιώδη παρουσία του.