ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

 

  • ΟΚ Κουσκουνάς και Κάσσες
  • Οι φιλοξενούμενοι ψάχνονται για αποφυγή υποβιβασμού
  • Προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων
  • Παρών ο Πρόεδρος της Football League Λ. Λεουτσάκος, ο Γ. Μπύρος όμως;

 

 

Ας επικρατήσει ο ρεαλισμός στη Δόξα, που λέει το απλό και ξεκάθαρο, η επιστροφή στην Football League ήταν μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2016-2017 και φυσικά η περίοδος που διανύουμε (2017-2018) είναι μία αγωνιστική περίοδος προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Εδώ όμως η επιθυμία του Γιάννη Μπύρου για ταυτόχρονο εορτασμό των 100 χρόνων και άνοδο στη Super League ήταν αρκετή φιλόδοξη έως ρομαντική.

Η διάθεση εκ μέρους του ικανού χρηματικού ποσού για έλευση παικτών με πλούσιο βιογραφικό δεν απέδωσε όχι τα αναμενόμενα, αλλά πλήγωσε τόσο τον ίδιο κ. Μπύρο που ΑΠΕΧΕΙ όσο και τους φιλάθλους που είδαν ότι το όνειρο για άμεση άνοδο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Η Football League έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η προσέγγιση των δεδομένων πρέπει να γίνει με όρους σημερινούς και επίγνωση των συνθηκών και δεδομένων, η κτήση αυτών των παραμέτρων και η αξιοποίηση από ικανά και έμπειρα στελέχη θα μπορούσε να «κτίσει» το προφίλ ομάδας ικανής για να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο.

Σήμερα στην 29η αγωνιστική η σκληρή αποτίμηση λέει ότι τα προαναφερόμενα για την Δόξα περιόδου 2017-2018 απέχουν τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο παραγοντικό.

Το ερώτημα πλέον είναι αν υπάρχει αφήγημα για το σκέλος έως το τέλος της φετινής περιόδου και φυσικά αν και ποια η συνέχεια.

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπύρος το ξεκαθάρισε ότι έως 3-5-2018 άπαντες στις όποιες απαιτήσεις θα ικανοποιηθούν μέχρι σεντς. Για το όποιο αύριο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος θα αποφασίσει ένα θα συνεχίσει –που πρέπει και το αξίζει- ή εάν θα αποχωρήσει (άδικο για τον ίδιο και την προσπάθειά του).

Το υπόλοιπο έως τη λήξη της περιόδου θα καθορίσει και θα καταδείξει πόσο θα «ακουμπήσει» τον ψυχισμό του Γιάννη Μπύρου.

Τέλος, μια τρανή απόδειξη πέρα από τα λεφτά και τα ευρώ, η επίτευξη στόχων θέλει πνεύμα ομαδικό, ξεκάθαρο καθηντολόγιο και τέλος ΨΥΧΗ!

 

Κυριακή με Καλλιθέα

 

Έτσι το ματς της Κυριακής είναι ένα κομμάτι από το παζλ τόσο της φετινής περιόδου, αλλά προάγγελος για τη νέα χρονιά που έρχεται. Και το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν με αυτοκριτική και ποδοσφαιρικούς ρεαλιστικούς όρους.