ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΖΗΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗ ΔΡΑΜΑ!

 

 

Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, η παραμυθένια Ονειρούπολη, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας, αποτέλεσε πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό. Εξάλλου για ακόμη μια φορά καταγράφηκε η ίδια εικόνα, με εκατοντάδες λεωφορεία να μεταφέρουν κόσμο στη Δράμα, ενώ πολλοί ήταν οι επισκέπτες που επέλεξαν να μετακινηθούν με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις έντονες βροχοπτώσεις, η φωτεινή και λαμπερή Ονειρούπολη, «πλημμύρισε» από τα λαμπερά χαμόγελα όσων την επισκέφτηκαν και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά το αυθεντικό παραμύθι των Χριστουγέννων! Η διάθεση του κόσμου παρέμενε σε υψηλά επίπεδα, παρά τον βροχερό καιρό, και όλοι είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στις δεκάδες δωρεάν δράσεις, στη χριστουγεννιάτικη αγορά και στο fun park, αλλά και με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Με λίγα λόγια, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές γεμάτες γλύκα! Γιατί φέτος τα πιο γλυκά Χριστούγεννα είναι στην Ονειρούπολη και στη Δράμα! Γιατί…. Βρέξει, χιονίσει η Ονειρούπολη θα γεμίσει!